Oogmode

Dit zijn de brillenmerken waar wij voor staan!

Bij Tot Ziens Optiek houden we van eigenzinnige en kleurrijke brillen. Monturen die durf en expressie uitstralen en altijd voor de hoogste technische kwaliteit gaan. En dat zie je terug in onze exclusieve brillenmerken. Elk staan ze voor een eigen karakter, van kleurrijk tot nuchter en van zeer persoonlijk tot hightech! We stellen onze topmerken graag aan je voor:

Götti

Handwerk, hightech en superlicht!

Götti is een uniek bedrijf waar vakmanschap en moderne techniek hand in hand gaan. Door onder meer te werken met puur titanium creëert Götti superlichte monturen die bovendien anti-allergeen zijn! Daar is een enorm geavanceerde en kostbare techniek voor nodig, maar dit brillenmerk gaat voor het allerbeste resultaat en de hoogste kwaliteit. En dat zie je, al voel je bijna niet dat je een bril van Götti op hebt, zo licht is hij…

La Eyeworks

Een bril van L.A. Eyeworks straalt levenslust en energie uit.

Kijk maar eens naar het gedurfde kleurgebruik. Je draagt met L.A. Eyeworks een eigenzinnige bril die met veel liefde voor details is gemaakt. Ben jezelf extravert en expressief? Probeer eens een bril van het Amerikaanse kwaliteitsmerk L.A. Eyeworks!

Lunor

Duurzaamheid en klasse, dat is waar Lunor voor staat.

Elke montuur van Lunor is handwerk. En daarbij telt alleen het beste resultaat. Bij sommige modellen praten we dan over meer dan 200 stappen in het productieproces! Je krijgt uitsluitend de beste materialen: edelstaal, hoge kwaliteit acetaat, hoorn en goud. Zelfs het etui straalt een gevoel voor perfectie uit. Bij elke bril hoort een uniek vormgegeven etui, van hout voor de kleinere modellen tot lamnappaleer bij de grotere, het is bijna een twee-eenheid.

Orgreen

Innovatieve kleurencombinaties en een supermodern Scandinavisch design!

Dat is hét kenmerk van Orgreen. Om die elementen in elk montuur te laten terugkomen, zijn designers soms wel zes maanden bezig met het ontwerpen van één bril. En dat zie je terug. Orgreen is een groot succes en wordt in meer dan veertig landen verkocht. Scandinavische klasse en kleurrijke nuchterheid.

Theo

Eigenzinnigheid, maar zonder kapsones.

Theo drukt een eigen stempel op zijn monturen door de afwisseling in design en vernieuwing: de ene keer ingetogen, dan weer heel opvallend, soms zelfs asymmetrisch.
Geregeld valt Theo op door zijn krachtige kleurgebruik.
Brillen van het eigenzinnige Belgische brillenmerk Theo staan dus voor echte eigenzinnigheid.

Anne et Valentin

Wees helemaal jezelf door een bril met overtuiging!

Bij Anne et Valentin is de filosofie: je bril is de handtekening van je gezicht. Wie je ook bent, een bril moet jouw persoonlijkheid onderstrepen. Met die filosofie is Anne et Valentin ooit begonnen, en met elke collectie weten ze weer de kern te raken: brillen die naadloos bij jouw persoonlijkheid aansluiten. De finishing touch van jouw persoonlijke expressie.

Silhouette

Tijdloos topmerk

Dit exclusieve brillenmerk won recent een prestigieuze designprijs en dat verbaast ons niets: monturen van Silhouette staan voor tijdloze klasse en verrassende ontwerpen. Alleen met het beste materiaal willen de ontwerpers van Silhouette werken, en dat zie je. Ook voor ultralichte monturen ben je bij Silhouette aan het juiste adres.

Mykita

Futuristische klasse, specialist op inline-gebied

Hou je van een inline bril, ofwel een montuur die via een groef in het glas zit? Kijk dan eens naar een bril van Mykita. Dit Duitse merk is bekend om zijn monturen met een hypermoderne, trendy look. De monturen van Mykita worden gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal van slechts een 0.5 mm dik, waardoor een ultralicht frame wordt verkregen. Het materiaal wordt gevouwen hetgeen een bijzondere flexibiliteit verzekert. Hierbij springt vooral het bijzondere scharnier het meest in het oog!

Schnuchel

Ideaal voor afwijkende maten

Schnuchel is het ideale montuur voor brillendragers met afwijkende maten. De grootte van het glas, de breedte van de neusbrug en de veerlengte? Je bepaalt het helemaal zelf met een montuur van Schnuchel, omdat ze geheel op maat te maken zijn. En dan ook nog eens in praktisch elke kleur die je maar wilt: keuze uit maar liefst 300 soorten! Een Schnuchelbril wordt altijd van acetaat gemaakt, dus ook zeer geschikt voor mensen die niet tegen metalen monturen kunnen.

Etnia

Kosmopolitische bril met karakter.

Vanaf de start in 2001 is het Spaanse brillenmerk Etnia Barcelona bezig met het realiseren van een droom: een wereldspeler zijn met brillen die door mensen op alle continenten gedragen worden. Ze gaan daarbij tot in het extreme in hun wens van perfectie en expressie. Het resultaat zijn echte kunstwerkjes, prachtige brillen met veel kleur, expressie en de uitstraling van een wereldburger.